У середу, 27 березня, в Україні стартував показ першої серії серіал "Слуга народу 3" від студії "Квартал 95".

Показ серіалу "Слуга народу 3" розпочався о 20:45 за київським часом на телеканалі "1+1".

Відзначимо, що в головну роль у серіалі "Слуга народу 3" зіграв кандидат в шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський. Слоган серіалу звучить красномовно: "Історія наступного президента".

Згідно з сюжетом нового сезону серіалу Василь Голобородько потрапляє до в'язниці за звинуваченням в організації державного перевороту. Замість Голобородько крісло президента присягу приймає Дмитро Суриков.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що в цьому сезоні додали ще одного персонажа — лідера радикального руху Михайла Кукуюка, якого зіграє Борислав Костюк. У тандемі з ним на екранах також з'явиться ще один талановитий актор — Олександр Миронов.

окрім того у серіалі також з'являться Євген Кошовий, Станіслав Боклан, Ольга Жуковцова, Олена Кравець, Валерій Жидков, Мика Фаталов, Олександр Пікалов, Юрій Крапов. Режисером третьої частини серіалу став режисер-постановник перших двох сезонів Олексій Кирющенко.

Три серії серіалу знімали близько трьох місяців. Це, не враховуючи розробки концепції, яка тривала з початку літа 2018 року. Сценарій дописувався та змінювався, відповідаючи на виклики реальності політичного життя країни.

Нагадаємо, що Зеленський вже святкує перемогу на виборах і репетирує промову: красномовне відео.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський порахував, скільки коштує "Слуга народу": жарти в бік, тільки цифри.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський публічно відмовився від дебатів із конкурентами: причина зрозуміла, як жарти "Кварталу 95".