Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розкрив правду про вартість своєї виборчої кампанії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він повідомив у ефірі телеканалу "1+1".

Кандидат та шоумен розповів, що виборча кампанія кандидата в президенти коштувала йому 70 мільйонів гривень.

"Наша кампанія сьогодні коштує 70 мільйонів гривень. Це мої гроші, гроші моїх компаньйонів, засновників студії "Квартал 95", і гроші друзів. Думаю, три мільйони доларів буде коштувати вся наша передвиборна кампанія", - повідомив кандидат.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський також стверджує, що вийшов з усіх структур студії "Квартал 95", одним із засновників якої він є.

"Я не просто вийшов з цієї компанії, я підписав виходи, незалежно від того, як завершаться вибори, взагалі з усіх структурних компаній студії "Квартал 95", - резюмував шоумен.

Нагадаємо, український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Річ у тому, що коміку часто закидають звинувачення щодо його невідповідності ролі "головнокомандувача української армії".

Про це Зеленський розповів у своєму інтерв'ю телеканалу ICTV. У нього шоумен відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

"Я розумію скепсис людей, але її (довіру, - ред.) треба заслужити. Своїми вчинками. Ось цими переговорами, і природно правильними кадровими призначеннями, керівників Генштабу, Міноборони, РНБО й так далі. Я розумію, чому люди так говорять. Але ми ж не закінчили війну, війна триває ", - заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, телеканал 1+1 цілий день транслюватием передачі із Зеленським. Так на телеканалі заявили, що Зеленський буде в "день тиші" фігурувати у своїй телепередачі як "актор, а не кандидат".

Також Знай.ua писав про те, що Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запевнив, що наразі слідчі Національної поліції зараз перевіряють ситуацію щодо виявлення технічного обладнання біля офісу кандидата в президенти Володимира Зеленського.