Команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

​​"Те, на що ви так чекали, те, що ви бажали побачити. 27 березня –– новий Слуга Народу", - йдеться в дописі.

На короткому відео показано, як Василь Голобородько, якого і грає Володимир Зеленський, складає присягу на пост президента України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Заступаючи на цей високий пост президента України беру на себе повноваження здійснювати свої президентські обов'язки на всій території України", - каже "слуга народу" у відео.

Цікаво, що на телеканалі "1+1" транслюватимуть проекти студії "Квартал 95" у день перед виборами, який традиційно є "днем тиші". На телеканалі підкреслили, що не порушують законодавство, показуючи Зеленського як актора, так само як і канали групи "1+1 медіа" або інші канали можуть транслювати події за участі Президента під час виконання обов’язків голови держави, наприклад, міжнародних зустрічей.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розкрив правду про вартість своєї виборчої кампанії.

"Наша кампанія сьогодні коштує 70 мільйонів гривень. Це мої гроші, гроші моїх компаньйонів, засновників студії "Квартал 95", і гроші друзів. Думаю, три мільйони доларів буде коштувати вся наша передвиборна кампанія", - повідомив кандидат.

Нагадаємо, що український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вірна супутниця по життю та дружина Зеленського Олена відповіла на запитання ведучого, якою вона бачить роль першої леді.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський публічно відмовився від дебатів із конкурентами: причина зрозуміла, як жарти "Кварталу 95".