Учасниця "золотого складу" гурту "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер-Грановська отримала роль у фільмі "Ніщо не трапляється двічі", знятим під керівництвом відомого режисера Оксани Байрак.

Сюжет стрічки розповідає глядачам про події, які були на початку 90-х років. В центрі історії військовий Дмитро Богданов і його дівчина Катерина.

епізод з фільму

У свою чергу Надя розповіла, що зіграла роль другого плану — провінційну дівчину Раїсу, яка мріє про заможне життя. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram актриса поділилася невеликими, але дуже яскравими уривками з фільму, в яких Надія (Раїса) піддається фізичному насильству з боку багатого арабського шейха.

"Для мене велика честь грати таку непересічну роль", - підписала відеозапис артистка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники Надії, подивилися цей фільм повністю, позитивно оцінили акторський талант співачки в коментарях: "Сильна роль, Ви мені дуже сподобалися на екрані", "Ваша роль шикарна, Ви справжня актриса", "талановита людина талановита у всьому", "Дуже добре зіграла свою роль, професійно", "Надія, дуже і дуже емоційно зіграли, Ви велика молодець красива і талановита актриса, фільм до сліз".

Нагадаємо, Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у стильному вбранні.

Як повідомляв портал Знай.uа, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала у спокусливій образі. Для фотосесії зірка одягла спокусливу сукню різної фактури. Шанувальники засипали її компліментами.

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер знялася в дуже "гарячій" фотосесії. Зірка одягла довгу чорну сукню, яке більше нагадує пальто. На її довгих ногах видно чорні колготки і чорні черевики.