Анексія і ізоляція Кримського півострова від усього світу відгукнулася дуже страшними наслідками для місцевої молоді. В окупованому путінськими головорізами Криму нових обертів набирає проблема наркотиків.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook кримського журналіста і блогера, прихильника анексії Олександра Гірського.

За словами співробітника ЗМІ, дана проблема стоїть для півострова гостріше ніж "кримське перефарбоване жулье, корупція, забудова парків і набережних".

"Ця зараза вразила Крим. Багато хто про це знає, але мовчить. Скупі рядки в кримських ЗМІ про затримання наркоманів або тих, хто поширює це зло, але тема наркоманії і масштаби цього лиха - табу… Є польові дані, що не менше половину кримської молоді вже вражено. Деякі говорять про дві третини", – пише Гірський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Гірський пов'язує наркоманію з епідемією ВІЛ/СНІД в Криму.

"Наркоманія і СНІД були при Україні, масштаби ураження і тоді були жахливі, але вже в "Російському нашому Криму" про проблему мовчать. У містах і селах народ намагається з цим боротися, але сили нерівні. Солеторгівці через соціальні мережі проникають через будь-які перешкоди, проникаючи навіть у найблагополучніші сім'ї", – зазначає блогер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася інформація про серйозну наркотичну залежність зірки шоу "Орел і решка" Насті Івлєєвої. Як повідомляють представники російського Telegram-каналу Подвійна суцільна, дівчина Елджея зірвала зйомки через пристрасть до кокаїну.

Нагадаємо, українцям показали кубло наркоманів на відео: шприци по всьому під'їзду, перелякані жителі не знають куди звертатися.

Як повідомляв Знай.uа донька Назарбаєва цинічно образила сиріт з інвалідністю: "Дивіться на цих виродків".

Знай.uа писав, Добкін втік в "столицю наркоманів", гуляти по дахам: мама схвалює.