Представники групи "Інформаційний супротив" отримали радіоперехоплення розмови бойовика "К" з іншим окупантом. Ось уже протягом кількох місяців кремлівські терористи на Донбасі несуть значні втрати, в чому вони, не приховуючи свого жаху, звинувачують новітнє озброєння, яким забезпечили українську армію, про що повідомляє ONLINE.UA. Варто також відзначити, що самі окупанти скаржаться на брехню російських пропагандистських каналів, де до сих пір розповідають, що українські військові воюють "ломом".

"К" гнівно заявив: "Мене добивають ті російські канали, які на Донбас х*й їздять. Мовляв, воює ломом українська армія. І давно вже це не так. Їм таку електроніку поставили, що у Росії такої х*йма".

Окупанти на Донбасі

Окупант також поскаржився, що в української армії зброя з лазерним прицілюванням, а бойовики до дотепер "лінійкою в очі світять". Бойовик поплакався своєму співрозмовнику: "Їх артилерія прикриває, птури (ПТКР, протитанкові керовані ракети). Наші бояться через амбразури навіть вилізти. Тому що знають, що миттєво ПТКР прилетить. А їх навіть не чути. Немов з-під самого Львова летіли".

Тепер зрозуміло, з якої причини серед бойовиків на тимчасово окупованій українській території стає все більше дезертирів – про це свідчать повідомлення розвідки Міноборони України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окупанти на Донбасі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські військові зі складу частин операції Об'єднаних сил на Донбасі закріпилися на території міста Горлівки, яке все ще окупований бойовиками. Офіційного підтвердження штабу операції ООС до теперішнього часу все ще немає.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в порту Одеської області правоохоронців чекала несподівана знахідка – вони виявили 36 російських ракет "земля – повітря" для ЗРК "Печора". Надалі смертоносне озброєння планувалося перекинути контрабандним шляхом в Еритрею.

Також "Знай.uа" писав, що українські військові всього лише за 4 хвилини стерли з лиця Землі командний пункт окупантів, усунувши при цьому кількох путінських бойовиків.