Путінські окупанти на Донбасі влаштовують нові провокації: за минулу добу терористи 7 разів обстріляли позиції українських військових, при цьому 4 рази використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. На щастя, втрат серед наших бійців немає, про що стало відомо з повідомлення прес-центру штабу ООС.

Зведення станом на 07:00 29 березня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 28 березня російські окупаційні...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 28 maart 2019

У повідомленні йдеться: "У смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" було здійснено 4 обстріли: мінометів калібрів 120 і 82 мм - в районі населеного пункту Гнутово; двічі - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка; великокаліберних кулеметів — у районі населеного пункту Лебединське".

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти відкривали вогонь три рази: двічі - з мінометів калібру 82 мм - поблизу села Кримське; з кулеметів великого калібру і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Станиця Луганська. Українська розвідка повідомляє, що 28 березня вогнем у відповідь були поранені троє бойовиків. Протягом поточної доби обстрілу позицій українських військових не зафіксовано.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Українські військові

У прес-службі підкреслили: "Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські військові опублікували епічне відео, на якому можна побачити знищення командного пункту окупантів. Як стало відомо, обстріл був проведений в два етапи, при цьому на той світ вирушило чимало путінських голодранців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мережа сміється над діалогом двох бойовиків, які не приховують свого провального становища. Примітно, що вони лають свої ж пропагандистські канали, які заявляють про відсутність зброї у українських військових. При цьому самі ж окупанти говорять про те, що такого озброєння, як у сил ООС, у них і близько немає.

Також "Знай.uа" писав, що на одному з українських військових полігонів стався потужний вибух, який травмував одного військовослужбовця. Основною причиною називають порушення норм безпеки при поводженні з вибухонебезпечним предметом.