В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поділилася з українцями способами зниження стану тривожності. Ця інформація особливо актуальна, за словами чиновниці, перед виборами. Відповідна публікація з'явилася в Facebook.

Чиновниця написала, як напередодні виборів захистити себе від впливу стресу. Супрун пояснила, як зберегти свою нервову систему в умовах підвищеної громадянської активності.

В першу чергу Уляна Супрун закликала українців не панікувати. Постаратися максимально обмежити передвиборчі суперечки зі знайомими та родичами. Все одно кожен залишиться при своїй думці, але зате вийде уберегти себе від нав'язливих тривожних станів.

"Стрес і тривожність з-за виборів — досить поширене явище, але вони не варті вашого здоров'я. Більш того, негативно впливають на якість життя і віднімають час, який можна було б використати з користю. Направте свою увагу на більш продуктивному напрямі. Можна вибрати діяльність, яка також стосується виборів, але одночасно зачіпає питання, які вам більше до душі. Наприклад, ви можете стати спостерігачем і відстоювати прозорість і законність голосування", - пояснює Супрун.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також у Facebook чиновниця порекомендувала менше перегортати стрічку новин і не дивитися політичні телешоу, в яких ведуться палкі суперечки. Вона закликала українців спробувати спокійно оцінити ситуацію, проаналізувати та не піддаватися паніці.

"Обов'язково ознайомтеся з програмами кандидатів. Подумайте, чого ви хочете для себе, своїх близьких і всієї країни. І обов'язково зробіть усвідомлений вибір", - зазначила Супрун.

Нагадаємо, Супрун зібралася скасувати лікарняні. Супрун приголомшила змінами, звичайних лікарняних більше не буде.

Як повідомляв Знай. ua, українці зможуть скаржитися на лікарів і отримати компенсацію. Поскаржитися на лікаря або медзаклад можна усно або письмово.

Знай. ua писав, що Супрун втече після виборів. Українці відреагували на заяву скандальної глави Моз.