У найближчі вихідні, 30-31 березня, в Україні збережеться тепла і мінлива хмарність, але опадів не очікується.

На вихідних в Україні потеплішає, зокрема, буде сонячна погода і мінлива хмарність, але серйозних опадів не очікується. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, в суботу, 30 березня, в Україні без опадів, лише вночі у східних областях очікується невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер західний, північно-західний, 3-8 м/с.

Температура вночі від +1 до +6, вдень від +10 до +15, на сході вночі від +3 до -2, вдень від +8 до +12.
У Києві 30 березня без опадів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі від +3 до +5, вдень від +11 до +13.
У свою чергу, 31 березня, опадів також не очікується. Лише вночі у східних областях може пройти невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер західний, північно-західний, 3-8 м/с.
Температура вночі від +1 до +5 (30 березня у східних областях близько 0°); вдень 30 березня від +9 до +14, а 31 березня - від +12 до +17.
У столиці утримається мінлива хмарність, без опадів. Вітер західний, північно-західний, 3-8 м /с. Температура вночі від +3 до +5, вдень 30 березня від +9 до +14, а 31 березня - від +14 до +16.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в квітні очікується перше істотне весняне підвищення температури в Україні. На травневі ж свята прийде справжня спека. Про це повідомляє народний синоптик Юрій Горбань.

Останні дні березня порадують замерзлих українців теплом до +14 градусів і сонячною погодою без опадів.

"Перший тиждень квітня також буде трохи прохолодною, вночі очікується 3…5 градусів тепла, а вдень до +12. І тільки після 8 квітня йде різке підвищення температури до +17… +19 вдень, а на півдні до +21 градуса. Така температура буде триматися до середини квітня, і тільки перед вербною неділею, 14 квітня, і до Великодня, 28 квітня, знову прийде похолодання і сильні вітри", – каже народний синоптик.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника у березні.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента.