В Україні, на вихідні, 30 і 31 березня, синоптики пообіцяли ясну, теплу і сонячну погоду. Опади також не прогнозуються, тому можете сміливо збиратися на прогулянку.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Вона розповіла, що останні березневі дні українці проведуть у "синоптичному коморті".

Вдень у суботу стовпчики термометрів будуть варіюватися між +9 та +14 градусами. Вночі 30 березня повітря охолоне - температура складе від нуля до +4 градусів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У неділю, 31 березня, в Україні буде по-справжньому тепла та весняна погода. Температура повітря становитиме від +12 до +18 градусів. У той же час в нічні години знову похолодає, а у східних областях місцями повітря промерзне до -2 градусів.

В Києві, у суботу та неділю - в ведь президентских виборів - також прогнозується сонячна і тепла погода. Стовпчики термометрів покажуть до +13 градусів, а 31 березня - до +17 градусів.

"Атмосфера допомагає нам з нашим же громадянським обов'язком. Європа одностайна, як ніколи! 30-31 березня у більшості країн буде сухо сонячно та тепло. Скандинавія та північ Великої Британії лише потраплять у холод та дощ із снігом. А так - сонячна весна, подекуди ще й літо". Наталка Діденко

Нагадаємо, що у квітні очікується перше істотне весняне підвищення температури в Україні. На травневі ж свята прийде справжня спека. Про це повідомляє народний синоптик Юрій Горбань.

Останні дні березня порадують замерзлих українців теплом до +14 градусів і сонячною погодою без опадів.

погода в Україні
погода в Україні

"Перший тиждень квітня також буде трохи прохолодною, вночі очікується 3…5 градусів тепла, а вдень до +12. І тільки після 8 квітня йде різке підвищення температури до +17… +19 вдень, а на півдні до +21 градуса. Така температура буде триматися до середини квітня, і тільки перед вербною неділею, 14 квітня, і до Великодня, 28 квітня, знову прийде похолодання і сильні вітри", – каже народний синоптик.

Як повідомляв Знай. ua, погода на 29 березня: весна нарешті зробить українцям приємно. Зокрема, потепління почне своє повернення з західних регіонів.

Знай. ua писав, що українцям пообіцяли два незабутніх дні. На Заході буде трохи тепліше – там термометри покажуть +6+11 градусів.