Днями інспектор патрульної поліції йдучи дорогою додому побачив собаку. Тварина знесилено лежала на узбіччі.

Коли чоловік підійшов ближче, вигляд собаки привів дорослу людину в шоковий стан. Пес був настільки нажаханий, що боявся підпускати до себе людей. Очевидно, садисти по-звірячому познущавлись з собаки і просто покинули його помирати на дорозі. Охоронець порядку не покинув нещасного в біді і забрав його з метою порятунку. Здичавілі шкуродери собаку скалічили, внаслідок чого бідолашна тварина залишилась без правого ока.

На наступний день він разом із колегою відвіз чотирилапого в клініку. Спочатку лікарі боялись братись за нього. Оскільки дуже переймались чи витримає його маленьке сердечко. Але, як виявилось, собака - міцний горішок. Зараз чотирилапий вже йде на поправку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хотілось би, щоб люди проявляли трохи більше турботи до друзів наших менших, бо хто якщо не ми це зробимо.

Неадекватним кривдникам за жорстоке поводження з тваринами передбачена кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, у Дніпрі шкуродер проводив "досліди" просто на дитячому майданчику: відрізав лапки одну за одною. У Дніпрі на вулиці Миколи Руденка був виявлений кіт з відтятими лапами.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Львівський гицель жорстко розправився зі своїм псом: українці вимагають розплати.У Львові чоловік незвичайним способом вигулював собаку. Одна з місцевих мешканок в соціальній мережі Фейсбук опублікувала світлину, де чоловік прив'язав собаку до автомобіля, і поїхав. Собака ж бігла за авто.Таке ставлення чоловіка до тварини швидше за все розцінювється як жорстоке.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що в Україні заборонили роботу шапіто: тварин відпустять на свободу. 19 березня, суд визнав законним рішення Київської адміністрації про заборону роботи шапіто з тваринами на території столиці. Про це повідомив представник громадської організації UAnimals Олександр Тодорчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.