Нацбанк розпочинає тотальну перевірку: що мають знати українці

Така зміна відбулася у зв'язку з потенційною загрозою національним інтересам

Небанківські фінансові установи та оператори поштового зв'язку тепер будуть контролюватися Національним банком.

Цю інформацію повідомили у прес-службі НБУ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Така зміна відбулася у зв'язку з потенційною загрозою національним інтересам.

"Національний банк з метою невідкладного реагування на наявні і потенційні загрози національним інтересам і національній безпеці і територіальній цілісності України вдосконалив механізм реалізації санкцій"

НБУ необхідно буде надати наступну інформацію:

  • відмови у проведенні валютно-обмінних операцій особам, зазначеним у санкційних списків, до яких застосовані санкції "блокування активів" або "зупинення фінансових операцій";
  • відмови у здійсненні переказу коштів без відкриття рахунків за дорученням або на користь осіб, зазначених у санкційних списків.

Kyivstar Vodafone і Lifecell змусять змінити тарифи: що потрібно знати українцям

Якщо оператори не схаменуться, то їх чекають солідні штрафи

Оператори мобільного зв'язку України Kyivstar, Vodafone і Lifecell зобов'язані протягом двох тижнів переглянути тарифні пропозиції та відмовитися від практики брати з людей плату кожні 4 тижні, інакше Антимонопольний комітет України перегляне пакети за них.

Супрун розповіла, як присідати на виборчих дільницях: всі поради

За словами Супрун, в день виборів знадобляться яблука, банани, курага, чорнослив і мандарини

Блогероминистр, відома своїми настирливими і цинічними радами мадам Уляна Супрун знову взялася за свою улюблену справу. Так, Супрун напередодні виборів президента України в Facebook роздала поради членам виборчкомів і спостерігачам, які працюватимуть під час голосування.

Супрун написала, що поради "допоможуть витримати добу, у яких мало сну, свіжого повітря і руху, зате багато людей і значна потреба в концентрації уваги".