Скандальна історія трапилась в родині керівника світського сайту BESTIN.UA Поліни Нені та її екс-чоловіка бізнесмена Юрія Чернецького. Вона - колишня ведуча телешоу "Богиня шопінгу" і "Ікона стилю". Чоловік з дружиною розлучилися ще навесні 2018 року.

Як стало відомо, з дозволу батька їх спільний 7-річний син набив татуювання. Примітно, що Чернецький володіє кількома тату-салонами в Києві і Москві, а також сам має безліч "чорнила".

Неня розлючена тим фактом, що на руці дитини була зроблена тату без її згоди. Робила татуювання майстер - дівчина колишнього чоловіка.

Спантеличена жінка заявила про свою тверду позицію публічно у соцмережі. Як мама, жінка категорично проти нанесення татуювання своєму неповнолітньому синові Теодору. Хлопчик - учень першого класу. Більше того, жінка вважає це злочином проти 7-річної дитини.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Я засуджую дії батька мого сина, і я засуджую дії майстра - дівчини батька моїх трьох дітей. Знаючи мою позицію, не поставивши мене до відома, і, мабуть, абсолютно не думаючи про наслідки вони скоїли цей злочин. Я мама, мене ніхто не позбавляв моїх батьківських прав, я зобов'язана захищати інтереси своїх дітей та їхні права, і я буду. І я більше не можу мовчати, і змушена використовувати інструмент публічності, щоб зараз і надалі захистити себе і своїх дітей", - написала обурена жінка.

Жінка вирішила не мовчати, а публічно заявити про скандальну ситуацію, щоб всі татуювальники нашої країни несли покарання за виконання будь-яких примх неповнолітніх дітей.

У законодавстві України немає законів щодо татуювання. Їх вважають перукарнями і косметологічними послугами. Але тату-салони часто вимагають усного або письмового дозволу від одного з батьків або опікуна на процедуру, щоб уникнути непорозумінь і проблем.

Нагадаємо, Ані Лорак разом з донькою показали, як вміють веселитися без Мурата: ваші гени, це відразу видно.

embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=a5TnLz5RwFM[/embed]