вибори в Україні
вибори в Україні

Президентські вибори 2019: які документи взяти і що заборонено робити у кабінці

Передвиборну кампанію поточного року вже назвали однією з найбрудніших в історії України, проте можливі правопорушення у день голосування, про що говорять експерти. Що потрібно приготувати перед голосуванням і як діяти в непередбаченій ситуації?

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Гвоздик захистив звання чемпіона світу

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У суботу, 30 березня, у Філадельфії на "2300 Arena" відбувся вечір боксу. У головному бою український боксер Олександр Гвоздик (16–0, 13 KO) захищав пояс чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі. Протистояв 31-річному харків'янину 37-річний боксер з Франції Дуду Нгумбу (38–8, 14 KO).

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Українців позбавлять субсидії через величезну "мінімалку"

За словами міністра, уряд планує зменшити розмір держдопомоги на оплату житлово-комунальних послуг. Міністр Рева розповів, що на даний момент величезна кількість домогосподарств з субсидіями платять досить малу суму порівняно із загальним доходом.

Охолов за лічені хвилини: у Рівненській області після щеплення померла дитина

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 29-річний батько і 17-річна мати перебувають у цивільному шлюбі і виховували шестимісячну доньку. 29 березня, приблизно о 13:30, лікарі Костопільської лікарні зробили щеплення дитині від поліомієліту та гепатиту. О 17:00 у немовляти погіршився стан. Батьки викликали медиків, але дитина померла ще до їх приїзду.

Зайцева
Зайцева

Крутий поворот у справі Зайцевої шокував Україну

До цього вже повідомлялося, що адвокат Юлія Плетньова вирішила подати апеляцію у справі про трагічну ДТП на Сумщині, в той час як Юлія Козир, друга захисниця Зайцевої більше не представляє колишню клієнтку. Плетньова підкреслила: "Я розірвала договір з Зайцевою. За взаємною згодою, за угодою сторін. З текстом апеляції я не знайомилася".