На одній з дільниць в Луцьку виборець передав специфічне "послання" для влади.

Про це повідомив користувач соціальної мережі Fecobook колишній заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев на особистій сторінці.

"Один з виборців залишив на дільниці мотузку і мило. Просив "передати владі на Київ". Що б це означало?", - йдеться у дописі.

Інцидент стався у Луцьку на дільниці №071045, що в Луцьку на вулиці Винниченка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що мешканцям Кривого Рогу пенсійного віку довелося "штурмом брати" одну з виборчих дільниць, яка розташована в будівлі авіаколеджу, оскільки та не почала працювати в належний час - 08.00.

Відео "штурму" ділянки на виборах президента України 2019 було опубліковано в соцмережі Facebook. Крім того, за даними порталу Перший Криворізький, вчасно не заробив ділянку на мікрорайоні Сонячний, розташований в школі №118.

На фоні чути крики: "Що за бардак?!", люди швидко протискаються у двері, хоча їх намагаються не пустити.

Участок в авиаколледже избиратели берут штурмом

Geplaatst door Первый Криворожский 1KR.UA Новости Кривого Рога op Zaterdag 30 maart 2019

Також раніше у Запорізькій області в місті Вільнянськ копи затримали чоловіка, який намагався зняти на фото виборчий бюлетень. Відомо, що інцидент стався на виборчій дільниці №116. Працівники виборчої комісії помітили, як чоловік спробував сфотографувати бюлетень у кабінці та повідомили про це поліцейським.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року. За попередніми даними, станом на 11:00 в Україні проголосували 16, 33% виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", вибори в Україні стали причиною 11 кримінальних справ: українцям розкрили подробиці.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.