За куріння в авто українців позбавлять зарплати

Зараз саме час подумати про автомобільний подорож по "безвізу", куди-небудь в гостинну Європу, однак варто врахувати деякі правила.

Так, за куріння водієм в автомобілі (в тому числі електронних сигарет), в якому присутня пасажир або кілька - карається штрафом в 50 злотих (350 грн). Ця норма не стосується приватного легкового транспорту.

авто

На Рівненщині після щеплення померла дитина

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

29 березня, приблизно о 13:30, лікарі Костопільської лікарні зробили щеплення дитині від поліомієліту та гепатиту. о 17:00 у немовляти погіршився стан. Батьки викликали медиків, але дитина померла ще до їх приїзду.

Незабаром після щеплення дитині стало погано, і вона померла ще до приїзду "швидкої".

В українців відберуть субсидію через велетенську "мінімалку"

Міністр Рева розповів, що на данний момент величезна кількість домогосподарств з субсидіями платять доволі малу суму у порівнянні із загальним доходом.

Міністр додав, що уряд має намір змінити не формулу розрахунку субсидії, а розрахункові одиниці у ній. За словами Рева такі зміни приведуть до того, що що дохід її одержувача буде більш вагомим при визначення розміру субсидії.

Президентські вибори 2019: які документи взяти і що заборонено робити у кабінці

" Для голосування потрібно паспорт або інший документ, який підтверджує українське громадянство, а також прийти на виборчу дільницю за місцем реєстрації. Якщо вам не прийшло запрошення, то дізнатися місце голосування, а також перевірити правильність написання своїх ініціалів можна на сайті Державного реєстру виборців.

У виборчому бюлетені для голосування виборець робить позначку "плюс" ("+") або іншу у квадраті напроти прізвища кандидата, але вона не повинна бути малюнком.

Перші секунди після смертельної аварії з нацгвардійцями в Одесі показали на відео

ДТП вразила всю країну. Як стало відомо, автомобіль Opel скоїв наїзд на працівників Національної гвардії в Одесі.

В результаті зіткнення загинув Військовослужбовець Національної гвардії України Флоря Віталій Валентинович 1996 року народження. Інших військовослужбовців доставили в лікарню з важкими травмами.