Незабаром після щеплення дитині стало погано, і вона померла ще до приїзду «швидкої».

Про це повідомила поліція Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 29-річний батько і 17-річна мати перебувають у цивільному шлюбі і виховували шестимісячну доньку.

29 березня, приблизно о 13:30, лікарі Костопільської лікарні зробили щеплення дитині від поліомієліту та гепатиту. о 17:00 у немовляти погіршився стан. Батьки викликали медиків, але дитина померла ще до їх приїзду.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За фактом неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього, поліція почала розслідування.

Тіло малюка направили в морг, щоб провести там судово-медичну експертизу. Вона дозволить дізнатися, від чого саме померла дитина. За її результатами буде прийнято відповідне процесуальне рішення. Слідчі вилучили з медичного закладу усі необхідні документи і встановлюють обставини страшної трагедії.

Варто нагадати, що У Сумах в обласному перинатальному центрі померла молода мама, яка була хвора кір.

Померла 24-річна жінка з Буринського району тільки тиждень тому народила хлопчика. Він повністю здоровий. Дитина перебуває під наглядом медиків. У неї кір не діагностований, але інкубаційний період ще не завершився.

Зазначимо, що за кіром Сумський перинатальний центр припинив прийом породіль. Пологовий будинок закрили на карантин як мінімум на два з половиною тижні.

Нагадаємо, Уряд заборонив дітям відвідувати школу без щеплень: загрожують штрафом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Комаровський поставив крапку в суперечках про вакцинацію дітей від грипу

Також Знай.ua" писав про те, що МОЗ під керівництвом Супрун не в змозі зупинити епідемію кору: розповідь експерта повалить вас у шок