У Львові на виході з виборчої дільниці помер 90-річний чоловік.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"На виході з виборчої дільниці на вул. Кульчицької у Львові помер чоловік 1928 р.", - йдеться в повідомленні.

Призначена експертиза, причини смерті встановлюються. Як повідомив на сторінці спільноти "Адекватний Львів" у Facebook Віктор Тилипський, чоловік встиг проголосувати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в українській столиці в день виборів президента України 31 березня на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко. Гарант дав своєму онукові бюлетень. В результаті малюк впустив його і ледь не розірвав.

Варто відзначити, що на виборчу дільницю чинний президент прийшов зі своєю дружиною Мариною та іншими членами родини. Їх супроводжувало багато охорони, з журналістами глава держави поспілкувався коротко, а на питання, за кого він буде голосувати в другому турі, і зовсім не відповів.

По дорозі до кабінці для голосування онук президента Петро Порошенко-молодший, який ніс бюлетень, впустив його і наступив на край бланка, ледь не порвавши його.

Також раніше повідомлялося, що в день виборів президента, 31 березня, в мережі з'явилася картинка, яка відразу викликала ажіотаж у українців. Відповідний пост опублікувало спільнота "Шляхта не працює" у Facebook.

Картинку в соціальній мережі опублікували близько ранку 31 березня. За полня вона вже встигла зібрати майже три тисячі репостов і ще більше лайків.

Для створення комічної ситуації взяли кадр з мультфільму "Спляча красуня", де принц тягнеться для поцілунку зі сплячою дівчиною. Цю ситуацію обіграли, ніби принц намагається розбудити красуню словами: "Мила, прокидайся, потрібно йти голосувати".Користувачі мережі оцінили смішний пост і залишили коментарі.

Нагадаємо, Вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення (оновлюється).

Як повідомляв Знай.uа, Вибори президента 2019: всі подробиці онлайн.

Знай.uа писав, Вибори президента 2019: що робити і куди звернутися, якщо виявили порушення.