Погода в Україні на початку квітня готує неприємний сюрприз — в країну повернеться похолодання та опади у вигляді снігу і дощів.

На більшій частині території вже з середи в нічний час температура повітря буде нижче нуля,

Про це повідомляє видання "Хвиля" з посиланням на Укргідрометцентр.

1 квітня ще сонячно і без опадів. А вже 2 квітня в Харківській області очікується сніг, а в Луганській області пройдуть дощі. Морозні ночі прогнозуються в північних, центральних і західних регіонах.

3 квітня в Одеській, Миколаївській і Запорізькій областях також впаде температура. У східних областях слід чекати снігу. Опади пройдуть у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській і Дніпропетровській областях.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

4 квітня синоптики попереджають про заморозки практично по всій території України. Опади у вигляді снігу вже припиняться, однак морозна погода збережеться.

До кінця робочого тижня і напередодні вихідних в Україні трохи потеплішає. У п'ятницю температура повітря підвищиться, а жителів Закарпатської області очікує до +16 градусів.

Нагадаємо, що погода у квітні покатає українців на американських гірках: синоптики розповіли про "сюрпризи". За словами синоптиків, у перший тиждень місяця буде хмарно з проясненнями. Опади у вигляді дощу не дозволять насолодитися теплом на повну.

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики приголомшили прогнозом на весну: +30 у квітні та холоднеча в травні.

Також "Знай.ua" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.