Другий місяць весни принесе українцям теплу, але дощову погоду.

За словами синоптиків, перший тиждень місяця буде хмарно з проясненнями. Опади у вигляді дощу не дозволять насолодитися теплом на повну. Протягом дня на термометрах ми побачимо до +14 градусів за Цельсієм. Вночі стовпчики ртуті будуть опускатися до + 3 … + 4ºС.

На другому тижні квітень "порадує" українців дощами. Переважно очікується хмарна погода та незначне потепління. Денна температура повітря складе +14 … + 16ºС, вночі по Україні від +4 до + 6ºС.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Третій тиждень порадує українців літньою погодою. Температура повітря підніметься до +20 … + 22 ºС, у південних областях до +25 градусів Цельсія. Вночі мінімально +5 º. Але не виключені дощі, місцями зливи.

Місяць закінчиться на приємній теплій нотці. Синоптики попередили, що, незважаючи на тепло зросте ймовірність перших весняних бур з блискавками і сильними поривами вітру.

Нагадаємо, що погода в Україні 31 березня стане значно теплішою в усіх областях. Проте в частині України в неділю литимуть дощі. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За словами синоптика дощі потрібно очікувати у західних та північних областях України. Проте все ж додала, що весна повертається до України з різким потеплінням.

весна
весна

"31 березня дощі очікуються у західних та північних областях, прилетить поривчастий вітер. Проте все ж він милий, цей березень, бо в Україні суттєво потепліє. Протягом дня +9+15 градусів!", – мовиться у повідомленні синоптика.

Крім того згідно до данних синоптиків дощі, у неділю 31 березня пройдуть у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Тернопільській, Рівненській, Волинській, Вінницькій та Хмельницькій областях заходу України.

Як повідомляв "Знай.ua", українці нарешті відчують справжню весну.

Також "Знай.ua" писав, що погода в Україні 30 березня буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.