Погода в Україні 30 березня буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.

Стовпчики термометрів піднімуться до 13−15° тепла вдень, а вітер буде північно-західний з швидкістю 5−10 м/с, повідомляє Український гідрометцентр.

Погода в Києві 30 березня буде сонячною, опади не передбачаються. Температура повітря вночі коливатиметься від 4° до 6° вище нуля, а вдень підніметься до 12−14° тепла.

У Львові 30 березня буде сонячно і тепло. Стовпчики термометрів вночі покажуть 4−6° тепла, а вдень - 12−14° вище нуля.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Погода в Дніпрі завтра буде теплою, опади не очікуються. Вночі буде холодно, температура повітря буде коливатися від 1 до 3° тепла. Вдень температура підніметься до 11−13° тепла.

У Харкові 30 березня синоптики прогнозують на ніч сніг і мокрий сніг, вдень — без опадів. Стовпчики термометрів вночі опустяться до 1−3° тепла, а вдень потеплішає до 10−12° вище нуля.

Погода в Одесі завтра буде сонячною. Температура повітря вночі опуститься до 1−3° вище нуля, а вдень підніметься до 11−13° тепла.

Геомагнітна обстановка в Києві 30 березня очікується неспокійна. У першій половині дня обіцяють слабкі магнітні бурі, а потім невеликі збурення магнітосфери Землі, які ненадовго припиняться після обіду.

Раніше повідомлялося, що в квітні очікується перше істотне весняне підвищення температури в Україні. На травневі ж свята прийде справжня спека. Про це повідомляє народний синоптик Юрій Горбань.

Останні дні березня порадують замерзлих українців теплом до +14 градусів і сонячною погодою без опадів.

"Перший тиждень квітня також буде трохи прохолодною, вночі очікується 3…5 градусів тепла, а вдень до +12. І тільки після 8 квітня йде різке підвищення температури до +17… +19 вдень, а на півдні до +21 градуса. Така температура буде триматися до середини квітня, і тільки перед вербною неділею, 14 квітня, і до Великодня, 28 квітня, знову прийде похолодання і сильні вітри", – каже народний синоптик.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника у березні.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента.