30 березня у Флориді (США) очевидцям вдалось зафіксувати величезну вогняну кулю, яка пролетіла по небу і налякала багатьох жителів, пише видання Politeka.

Величезних розмірів метеор до жаху перелякав американців. Небесне тіло вдалося зняти на відео. У ролику видно, як великий зелено-блакитна куля несподівано з'явилася в нічному небі і так само раптово зникла.

Метеор навіть вдалося зафіксувати спеціальним радаром. Сталося це пізнім вечором, приблизно в 23:52 за місцевим часом.

Експерти переконані, що боліди часто потрапляють в земну атмосферу, однак більшість з них миттєво згоряє, а побачити такий "космічний привіт" – велика рідкість.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
Показати ще

До речі, раніше повідомлялося, що в небі зафіксували щось, пролітаюче повз людей. Фахівці поки точно не називають, що то було, але факт падіння умовно - "метеорита" в Красноярському краї РФ був чітко зафіксований на відео.

"Як розповіли в регіональної диспетчерської служби, вони дійсно бачили, як величезна вогненна куля летить по небу. Але що конкретно це було – поки невідомо", – йдеться у повідомленнях місцевих ЗМІ.

WOAH! Check out this incredible video of a large, green meteor that was spotted blazing through the night sky in northern Florida. Several cameras across the state captured light phenomena over the weekend. https://t.co/3CfYoPmrCP #kwch12 (Video courtesy: @Jeff_Cardona) pic.twitter.com/ZeUZOxYkbR — KWCH Eyewitness News (@KWCH12) April 1, 2019

Нагадаємо, величезний кам'яний гість з далекого космосу мчить до Землі, зіткнення не уникнути: під загрозою вся планета.

Як повідомляв Знай.uа Марс став придатним для життя: допомогло падіння метеоритів.

Знай.uа писав, не проґавте свій шанс змінити життя: до Землі наближається планета, яка виконує бажання.