Українські вчені прокоментували інформацію фахівців з NASA про те, що біля Землі промчить досить великий астероїд. Відомо, що розмір астероїда в діаметрі сягає 40 метрів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

астероїд
астероїд

Так, за словами київських фахівців, що у разі падіння на Землю, на її поверхні утворюється кратер діаметром 800 метрів. Втім, вчені заспокоїли громадян і стверджують, що цей небесний об'єкт пролетить повз, але при цьому його відстань від планети буде зовсім невеликою — приблизно 300 тисяч км.

астероїд
астероїд

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У той же час дослідники розповіли, що наступного разу цей астероїд пройде повз Землі в 2029 році. І якщо зараз траєкторія його руху передбачувана, то через 10 років він може змінити свій напрямок, і в цьому випадку загроза падіння на Землю стає дуже великою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мисливці на інопланетян уважно вивчили знімки, зроблені марсоходом "Оппортьюніті". На одному зі знімків конспірологи помітили темний об'єкт біля схилу одного з кратерів Марса, пише Daily Star. Спецыалысти з тайн вважають, що це частина людської статуї і вказують на передбачувану руку, громіздку груди і два "фрагмента" ніг.

Конспірологи вважають, що на Марсі, здається, стільки аномальних каменів, що в якийсь момент доводиться визнати, що іноді проста скала — це древній артефакт. "Змовники" вважають, що на об'єкті можна помітити голову, яка схожа на єгипетську. Інші вважають, що незрозумілий об'єкт може бути навіть трупом.

Нагадаємо, на Землю чекає подвійний Апокаліпсис: кривава Луна знищить все живе.

Як повідомляв Знай.uа величезний метеорит вибухнув над Землею: осколки гіганта потрапили до рук вчених.

Знай.uа писав, несеться на всіх парах: астрономи виявили ще одного ката Землі.