Всі українці знають Сергія Притулу не тільки, як телеведучого і актора, але і як сумлінного волонтера української армії. Сергій регулярно допомагає військовослужбовцям і часто їздить на лінію фронту. На цей раз він звернувся до українців за допомогою соціальної мережі Facebook. Телеведучий розповів, як по крупицях збирає кошти на потреби військових,як українська діаспора по всьомуу світу простягає руку помочі своїм землякам, але на даний момент не вистачає певної суми для купівлі необхідного обладнання.

Жіночка зі Збаража, яка поїхала на заробітки до Італії, регулярно передає моїй мамі конверт у якому є гроші, які по...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Woensdag 27 maart 2019

"Жінка зі Збаража, яка поїхала на заробітки в Італію, регулярно передає моїй мамі конверт в якому зібрані гроші, по 10-20 євро складають наші жінки-заробітчанки в Армію. Знайомий робить те ж саме в Ізраїлі. Хлопець у транзитній зоні аеропорту Шарль де Голль тицьнув у руку 100 євро. Хлопчик в Ірпені приніс після концерту 200 гривень в гримерку. Львівський таксист не взяв 200 гривень від аеропорту в центр, сказав докласти на армію..." - розповідає Сергій і далі переходить до найважливішого.

Сергій Притула

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"...В цьому місяці було витрачено чимало, але залишилося 2 найважливіших придбання - тепловізор і тепловізійний приціл. Для повного щастя не вистачає +/- 30 000 грн. Прошу фінансової допомоги у тих, хто має таку можливість. Або хоча б репост, щоб ініціативу проявив хтось інший..."

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі люди:
"В країні, де на армію збирають усім світом, президент повинен йти не на вибори, а на гільйотину!..", "Тільки через таких як ти, я не втрачаю віру в людей!" "У тебе необмежений кредит довіри від людей! Благослови тебе Бог!" "Сергій, вчіть ази міжнародної економіки, і гайда на вибори 2024, ми вам довіримо найдорожче", "Сергію, я дуже сподіваюся, що на наступних виборах побачу Ваше ім'я в списку кандидатів. Ось дуже сподіваюся. І не я одна.", "У той же час наші горе-кандидати витрачають мільйони на підкупи і непотрібні реклами на телебаченні та по містам"

Разом з тим, знайшлися і люди, які починали чвари, заводячи розмови про своїх улюбленців у політичній гонці. Притула всіх одночасно осадив:
"Я буду вдячний якщо під цим постом прихильники різних політиків не будуть з'ясовувати стосунки. Є сторінки ваших "вождів" - там і з'ясовуйте! Дякую за розуміння!"

Нагадаємо, що фаворит Зеленського кинув виклик Притулі

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Притула позбувся сну, не сказавши дещо українцям

Також, Знай.ua писав, про коментар Притули на рахунок "розлучення" з Фреймут