Україна втратила багато синів у ході війни на Сході, за якими ми будемо тужити завжди. Ще сумніше стає від того, що воїн вмирає своєю смертю просто уві сні.

На сторінках спільноти 93 бригади "Холодний яр" з'явилася публікація, в якій повідомляється гірка новина про одного із захисників України.

"Вчорашній день закарбується в нашій пам'яті важкою втратою.
31 березня, у свій день народження, пішов з життя воїн 93-ї бригади Холодний Яр Дмитро Кравченко з позивним «Пальчик». Дмитро мав звання молодшого сержанта і був заступник командира бойової машини..." - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Бійці бригади повідомляють, що Дмитро помер своєю смертю, уві сні. Це помітили його товариші, коли прийшли будити його на зміну. Зараз чекають на результати медичного обстеження, щоб назвати точну причину смерті.

"...Багаторічна війна залишила відбиток на здоров'ї Дмитра: дух витримав, а тіло, на жаль, підвело. «Пальчик» народився у селі Вербки Павлоградського району Січеславської області. До бойових дій Дмитро навчався на електрозварника. Захищати Україну на Сході пішов у 19 років. Контракт з дев'яносто третьою бригадою підписав у жовтні 2014-го..."

Командир його батальйону наголошує, що Дмитро був гідним і сильним воїном, який завжди залишався відданим своїй справі.

У грудні 2015 року боєць був контужений від вибуху протитанкової міни, яка застала його в БМП. Саме цю травму і називають причиною смерті. У воїна вдома залишилася сім'я: дружина і однорічна донечка Оленка.

В коментарях українці висловлюють свої співчуття:

"Спілкувався з ним вранці. вітав з Днюхою. питав яких гостинців передати, а він поспішав на пост. Як так ?", "Скільки горя, переживань, втрат, крові, страждань зазнала ця людина. Кожен Божий день, скільки непомірного може винести людина. Яке серце витримає?", "Кажуть, що смерть уві сні, дається кращим... Але такий молодий", "Просто віддав своє життя... Коли ми обирали президента, щоб ми могли вибрати".

Нагадаємо, що ворог розгромив ВСУ, Донбас усіяний тілами українських героїв.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що українці показали вражаючу міць "Козака-2".