У понеділок, 1 квітня, у місті Чорноморськ Одеської області "замінували" місцевий ліцей. Відповідне повідомлення отримали працівники місцевого відділення поліції і перевірили будівлю, але ніяких небезпечних предметів не знайшли.

"Невдовзі слідчо-оперативною групою було встановлено особу хлопця, який надав неправдиву інформацію. Ним виявився 15-річний студент навчального закладу. Свій вчинок молодик пояснив "першоквітневим жартом" - повідомив начальник Чорноморського ВП Олег Чукань.

За фактом "жарту" розпочато виробництво ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиві повідомлення про загрозу небезпеки громадян). Неповнолітньому студенту загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі в одному з магазинів електроніки, який розташований на перетині проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Пастера прогримів вибух.

Наголошується, що вибухнув гіроскутер.

Працівники магазину зуміли загасити гіроскутер до того, як приїхали рятувальники. У інциденті ніхто не постраждав.

Повідомляється, що електричний транспортний засіб самозагорівся.

Відео інциденту опублікував у себе в Facebook Влад Кибицький.

Нагадаємо, у понеділок, 1 квітня, з'явилася інформація про те, що популярний торговий центр у Києві замінували. За інформацією, замінували ТЦ Глобус в центрі столиці. На даний момент евакуюють відвідувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо про те, що в Дніпрі співробітники пожежної служби приїхали на терміновий виклик в місцеву поліклініку. За повідомленням представників ДСНС Дніпропетровської області, у поліклініці № 4, яка знаходиться на вулиці Ламаній, сталася велика пожежа.

Також Знай.uа писав, у середу, 27 березня, у Києві замінували великі торгові центри Gulliver і Skymall. Виклик на лінію екстрених служб про вибухівку в ТРЦ Gulliver надійшов близько 16:40. На місце події прибули правоохоронні органи, медики і пожежники. Всіх відвідувачів евакуювали.