У місті Вараш Рівненської області розшукують чоловіка, який жбурнув 6-річну дівчинку з бетонних сходів. Відповідне відео опубліковано в групі на Facebook "Вечірній Вараш".

ВАРАШ УРОД !!! в м. Вараш на виході з маг. "Гуртівня", що знаходиться в "Гранд Базарі" невідомий чоловік штовхнув неповнолітню дівчинку з бетонних сходинок. Допоможіть встановити особу !!! P.S. Ганьба перехожим, які ніяк не відреагували на дану ситуацію #варашвечірній

Geplaatst door Вараш Вечірній op Dinsdag 26 maart 2019

Як повідомляється, невідомий чоловік грубо зіштовхнув дитину з драбини на виході з магазину "Гуртівня". Дівчинка пролетіла кілька сходинок, а потім спокійно повернулася назад до кривдника. За словами автора поста, ніхто з перехожих ніяк не відреагував на насильницьку поведінку.

Як з'ясувалося, чоловік на відео - рідний батько крихітки. Поліцейським вдалося встановити, що у батька-нелюда є ще п'ятеро дітей, яких він тимчасово виховує один.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

"Про вказану подію донька матері розповіла не відразу. Оскільки видимих тілесних ушкоджень на дитині не було, в лікарню не зверталися. Розголосу цьому інциденту надало відео у соціальних мережах. Причину своїх протиправних дій батько правоохоронцям пояснити відмовився", - повідомили у поліції.

На чоловіка складено протокол про адміністративні правопорушення за статтями "невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей" та "вчинення насильства в сім'ї".

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі відбувся напад на школярку, яке закінчилося для неї струсом мозку, розбитою головою та кількома швами. Звернення до українців від імені матері опублікував Ярослав Балан у спільноті.

"У середу 27 березня 2019 року біля школи N47 , за адресою вул. Воронезька, 67 о 13:40 жорстоко побили мою доньку. Будь ласка, якщо будь-хто, хто бачив чи є якесь відео або інформація, прошу повідомити...", - йдеться в пості.

Нагадаємо, зірка Instagram перетворила життя дитини на пекло, батьки у розпачі.

Раніше Знай.uа повідомляв, на Львівщині поліцейські розслідують нанесення школяреві тілесних ушкоджень його вчителем.

Також Знай.uа писав, сварка в інтернеті стала причиною масової бійки в центрі Берліна.