Українка Марія Стомаченко поділилася кричущою історією про те, як вона була побита кондукторами і водієм у тролейбусі. Про це вона повідомила на сторінці спільноти "Contact Center при Миколаївській міській раді" у Facebook.

Дівчина повідомляє, що їхала за дитиною в садок, зайшла в тролейбус і сіла на вільне місце, попередньо діставши гроші на проїзд і чекаючи кондуктора. Як тільки двері зачинилися, до неї відразу підійшла кондуктор. Марія простягнула їй гроші, на що кондуктор відповіла: "Ти, що, кобила, не можеш підняти дупу і оплатити проїзд, тварюка?" Дівчину таке положення речей не влаштувало і вона попросила у кондуктора її посвідчення, що призвело жінку в неймовірну лють і вона відразу стала обсипати пасажирку матами. Марія попросила дати їй талон і повідомила, що буде викликати поліцію. але не встигла вона набрати 102, як контролер покликала водія і другого кондуктора, який перебував у водійській кабіні. З криками "Виходь, тварюка конч**а" вони втрьох за комір витягли дівчину з тролейбуса і викинули на вулицю.

Дзвінки в поліцію ніякого результату не принесли і патруль так і не приїхав.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Жінка впустила гаманець в ході бійки, тому, забравши дитину з садка, пішла у відділення, де хотіла написати заяву, а заодно і зняти побої.

"...Прийшовши в Заводське відділення поліції черговий і слухати мене не хотів і на відріз відмовлявся приймати від мене заяву. Я почала кричати від безвиході і тільки тоді черговий з незадоволеним обличчям склав якусь писульку. Я попросила дати мені зробити фото цієї заяви і видати мені довідку на зняття побоїв, але мені категорично відмовили. І все товкмачили "Ідіть звідси, на зняття побоїв ми вас потім може викличемо. Ви не знаєте з ким зв'язуєтеся..."

Марія хотіла повернути вже хоча б гаманець і тому пішла в диспетчерську, але і тут їй не змогли допомогти.

"На кінцевій жінка-диспетчер вже нормальна, напевно попереджена про інцидент, при мені набрала водієві Дімі який підтвердив, що мене безпідставно викинули, і зателефонувала контролеру яка на мене накинулася. При розмові телефоном я стояла поруч і чула, що мене контролер і далі покриває матом і розповідає відвертий наклеп. Диспетчер повідомила, що нічим мені допомогти не може і мій гаманець кондуктор не віддасть."

За підсумком потерпіла отримала гематоми, загублений гаманець з 665 гривнями, розбиті окуляри і втрачені навушники. А до вечора і зовсім їй почали дзвонити з Миколаївелектротрансу і погрожувати, що якщо вона ще раз звернеться в поліцію, то їй будуть непереливки.

У коментарях до зверення люди обурені:

"Чому люди кожен сам за себе, чому пасажири чоловіки не заступилися?", "Не дивуюся від даної інформації. Кожен день спостерігаю різні ситуації в тролейбусі з участю контролерів", " Я сама не раз була свідком хамства і борзості контролерів і водіїв електротрансу", "Якось все дивно та недоговорено"

Нагадаємо, що зацепер замість поїздки отримав смачного стусана від кондуктора.
Раніше, портал Знай.ua повідомляє, що історія 19-річної українки, яка купила права, послужить уроком для мільйонів