Дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського Олена, кожен раз, коли виходить у світ, демонструє свій витончений смак. Зараз, коли Петро Порошенко і Володимир Зеленський чекають на вирішальний день у президентських виборах, громадськість не припиняє активно стежити за другими половинками політиків.

Так, якщо Марина Порошенко протягом каденції свого чоловіка отримала звання найелегантнішої дружини Президента за час незалежності, Олена Зеленська тільки починає демонструвати свій стиль, який в останні дні кардинально змінює. Про це пише портал "Політека".

Про те, що носить потенційна перша леді України, як підкреслює свою фігуру і обличчя, розповіла стиліст Христина Яковів.

Дружина лідера президентської гонки Олена Зеленська виходила на публіку, після першого туру президентських виборів, лише кілька разів. Ймовірна перша леді з'являлася на людях і перед камерами лише двічі: коли вкидала в урну бюлетень і під час оголошення результатів національного екзит-полу. Коли в штабі коміка Володимира Зеленського почали святкувати можливу перемогу, вона вибрала червоний костюм, який одягла поверх чорного топа.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Якщо Володимир Зеленський переможе, то його дружині потрібно буде перейти на базові кольори за правилами етикету, які панують у політичному суспільстві.

"В мережі ми зустрічаємо деякі фото пари і бачимо, що на супутниці кандидата в президенти сіра сукня. Цей колір їй не дуже підходить. Я б радила вибирати відтінки бежевого у поєднанні з чорним або коричневим", – каже експерт по стилю Христина Яковів.

Нагадаємо, жіночий улюбленець або "поводир": експерти склали портрет виборців Зеленського і Порошенко.

Як повідомляв Знай.uа Вакарчук відправився у "подорож" після скандалу з Зеленським: втомився від політики.

Знай.uа писав, команда Зеленського висунула ультиматум Порошенку: повний список за 5 років.