В кінці жовтня популярний лоукостер Ryanair має намір відкрити нові рейси Харків-Познань і Одеса-Познань.

Про це свідчить інформація в системі бронювання авіаперевізника, передає "Хвиля".

авіакомпанія Ryanair
авіакомпанія Ryanair

Повідомляється, що польоти з Харкова у Познань будуть виконуватися з 27 жовтня два рази на тиждень по вівторках і неділях. Вильоти з Харкова о 22:00, вильоти з Познані 18:00. Вартість квитків починається від 28 євро в одну сторону.

Лоукост  Ryanair
Лоукост Ryanair

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Рейси Одеса-Познань Ryanair запустить з 30 жовтня з частотою два рази на тиждень. Вильоти з Одеси о 21:30 по середах і в 10:30 по суботах, вильоти з Познані в 17:45 по середах і в 06:30 по суботах. Мінімальна ціна авіаквитків Одеса-Познань починається від 28 євро в одну сторону.

Ryanair
Ryanair

Нагадаємо, український уряд заборонив нерегулярні авіарейси між Україною і Російською Федерацією.

Відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив у середу, 3 квітня. Проект постанови вніс міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Аваков заявив, що даний проект має на меті захистити державу від можливих загроз через повітряний простір. Також міністр МВС прокоментував польоти в Росію українських політиків на так звані "газові переговори".

Ryanair
Ryanair

"З приводу знаменитого вояжу пана Бойка до держави-агресора. Ми зробили аналіз обставин його перельоту. Пан Бойко скористався лазівкою в нашому законодавстві. Отримавши відповідне ласкаво ФСБ РФ на прямий переліт і прямим перельотом Київ-Москва потрапив на переговори з прем'єром держави агресора" зазначив Аваков.

Як повідомляв "Знай.uа" українські авіакомпанії виявилися найбагатшими. За підсумками 2015 р. 20-ка найбільших українських авіакомпаній отримала 22,8 млрд грн доходу та 104,5 млн грн чистого прибутку.

літак МАУ
літак МАУ

Перше місце по прибутковості зайняли Міжнародні Авіалінії України (МАУ) з чистим доходом 13 млн грн. Компанія перевезла 4,9 млн пасажирів, показавши зростання на 26% порівняно з минулим роком. На її частку припадає 77% всіх мандрівників, перевезених вітчизняними авіаперевізниками.

Також Знай.uа писав про те, що вже за кілька місяців угорський лоукост Wizz Air і ірландський Ryanair почнуть рейси з Одеси.