Мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі. При цьому вона додала, що будівля на балансі лікувального закладу не перебуває і причина смерті підлітків невідома.

У відповідь жителі Херсона написали:

Мирослава Господінова: "А ще і на "Чайку" ходять кожен день, висота пристойна для селфі. Малолітки кожен Божий день туди ходять, кричать, п'ють алкоголь, чути як кричали (бухати будеш?) І найстрашніше, що я бачила, сиділи на краю, так що один неправильний рух, і все... Це страшне горе для батьків буде… Раніше хоч сторож був, і поліція туди їздила. А тепер!!? Всім на все наплювати, розікрали, вивезли, парк в страшному стані, і вчора чути було, як метал «добували», вночі звуки долинали до нас. А раніше зелений парк, троянди, чисто і красиво, вид на Дніпро. Приходили люди в волейбол гуляти. Загалом, куди не подивишся, одна розруха і сміття".

Підліток на даху

Олена Артем'єва зазначила, що особисто бачила, як підлітки ходять туди і піднімаються на самий верх будівлі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Данило Булавін: "Це Вам страшно. А діткам прикольно. Самі дітьми були, по будівництвах лазили, каталися на крижинах, підривали вибухові пакети і т. д. і т. п.".

Оксана Казакова підкреслила, що поліція інформацію не підтвердила і заявила, що 3 і 4 квітня подібних випадків не було.

Лариса Яременко: "Я сама особисто бачила у вівторок труп хлопця - лікарі в шоці. Купа поліції і купа людей теж бачили, але новин про це не було поки".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що церква звернулася до батьків і шкіл із закликом бути уважнішими через 20-річчя трагедії в школі "Колумбайн" (20 квітня) та 130-річчя з дня народження Адольфа Гітлера (20 квітня).

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Миколаєві підлітки бех попиту взяли ключі від батьківського автомобіля і відправилися кататися, що закінчилося трагічно.

Також "Знай.uа" писав, що біля однієї зі шкіл Києва дівчини побили свою однокласницю, після чого змусили на колінах просити вибачення у підлітків.