Погода на Великдень в Україні буде теплою, проте можливий дощ. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, пише Оглядач

Синоптик прогнозує, що на Вербний тиждень в Україні похолодає, буде дуже вітряно. А перед Великоднем буде різке потепління, температура підніметься до +22...+24 і буде триматися до кінця місяця.

"Опади в період Вербною тижня прораховуються, і прораховуються на другу половину дня навіть на Великдень. Кінцівка квітня - без опадів", - додав Горбань.

Раніше ми писали, що погода в Україні на початку квітня готує неприємний сюрприз — в країну повернеться похолодання й опади у вигляді снігу та дощів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На більшій частині території вже з середи в нічний час температура повітря буде нижче нуля.

Також ми писали, що за даними народного синоптика Леоніда Горбаня, квітень 2019 стихія не готує неприємних несподіванок. Принаймні, в його першій половині. А ось ближче до Великодня слід чекати справжнього тепла.

Що стосується опадів, то 7–9 квітня в Україні, за розрахунками синоптика, наблизиться циклон. В середині місяця, з 10 по 18 квітня, температура повітря підвищиться до +10...+15 °С, а на півдні взагалі спека - до +18...+20 °C

Вербна неділю (21 квітня) збігається з так званими єврейськими купками (періодом перед єврейською Пасхою). За спостереженнями народних синоптиків, як правило цьому тижні холоднішає і йдуть дощі.

Нагадаємо, що погода в квітні покатає українців на американських гірках: синоптики розповіли про "сюрпризи". За словами синоптиків, в перший тиждень місяця буде хмарно з проясненнями. Опади у вигляді дощу не дозволять насолодитися теплом на повну.

Як повідомляв "Знай.uа" синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.