Путінського найманця спіймали при спробі прорватися в тил Збройних Сил України. Оперативна реакція і відвага військовослужбовців допомогли затримати і взяти в полон терориста гібридної російської армії. Повідомлення про це з'явилося в соцмережі прес-центру штабу Операції об'єднаних сил 5 квітня.

Військовослужбовцями Об'єднаних сил взято в полон бойовика #ООС #операція_ОС Сьогодні, 5 квітня, близько 01.00 ночі,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 4 april 2019

Розвідгрупа терористів близько 01:00 ночі намагалася увійти в тил позицій ВСУ на Донецькому напрямку.

"Добре організована бойова служба на передньому краї і посилена пильність наших бійців, які несуть службу на спостережних постах, дозволили викрити наміри супротивника", - відзначили в штабі ООС.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У ході короткого бою терористи відступили, а військові взяли в полон бойовика Юрія С., "рядового 100-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 08826)".

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Мережі показали бліндаж, який коштував української героїні життя. У Яни Червоної не було ні єдиного шансу вижити в цьому пеклі.

Військовий з батальйону "Донбас" В'ячеслав Власенко на своїй сторінці в Facebook опублікував знімок бліндажа, знищеного прямим попаданням під час ворожого артилерійського обстрілу.

Двоє українських воїнів загинули в результаті ворожого обстрілу позицій ВСУ гаубицями 152-мм калібру. Це заборонену зброю, застосувавши який, путінські звірі позбавили життя двох військових - старшого солдата Червону Яну Михайлівну (Позивний Відьма) та молодшого сержанта Мілютіна Олександра Анатолійовича (позивний Дід). Повідомлення, повне скорботи і ненависті до ворога, з'явилося на сторінці Добровольчого батальйону територіальної оборони "Донбас-Україна" у Facebook.

Також ми писали, що Путін поверне Донбас Україні, однак не поспішайте радіти: експерт розклала все по поличках, і цей прогноз не можна назвати втішним.

Нагадаємо, бойовики забрали життя легендарної волонтерки, що пішла на фронт добровольцем.