Двоє українських воїнів загинули в результаті ворожого обстрілу позицій ВСУ гаубицями 152-мм калібру. Це заборонену зброю, застосувавши який, путінські звірі позбавили життя двох військових - старшого солдата Червону Яну Михайлівну (Позивний Відьма) та молодшого сержанта Мілютіна Олександра Анатолійовича (позивний Дід). Повідомлення, повне скорботи і ненависті до ворога, з'явилося на сторінці Добровольчого батальйону територіальної оборони "Донбас-Україна" у Facebook.

Страшна подія сталась другого квітня 2019 року, близько 13:30 в районі населеного пункту Новозвановка-Попасна. Герої полягли, обороняючи Україну від російських терористичних військ.

2-го квітня 2019 року близько 13.30 в районі н.п. Новозванівка-Попасна в результаті ворожого обстрілу наших позицій...

Geplaatst door Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс" op Dinsdag 2 april 2019

Військовий з батальйону "Донбас" В'ячеслав Власенко на своїй сторінці в Facebook опублікував знімок бліндажа, знищеного прямим попаданням під час ворожого артилерійського обстрілу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"В цьому пеклі вижити у Яни Червоної не було жодного шансу", - написав Власенко

До війни Яна Червона жила в Харкові, брала участь у місцевому Євромайдані. До активістів приєдналася відразу, як тільки вийшла з декретної відпустки. У Яни залишилося двоє дітей, чоловік і літня мати.

На тому ж відео, вона зізнавалася, що не знає, коли їй вдасться виїхати з передової, щоб побачитися з дітьми.

"Сьогодні о 12:35 спілкувалися з нею про те, що привезти їй на фронт... Вона сказала про пару простих речей і потім пообіцяла вийти на зв'язок і доповнити список потреб... І через годину вже зовсім не виходила на зв'язок... Потім гірка звістка…", - написав у день обстрілу волонтер і священик Анатолій Кушнірчук.

Нагадаємо, бойовики забрали життя легендарної волонтерки, що пішла на фронт добровольцем.

Як повідомляв Знай.иа ВСУ помстилися окупантам за смерті українців, Путін не допоможе.

Знай.иа писав, кораблі НАТО йдуть до Чорного моря: ЗСУ вже напоготові.

Ми повідомляли: весняний призов в армію - 2019: піде рекордна кількість українців.

Нагадаємо, що зовсім юний герой покинув світ у свій день народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українці показали вражаючу міць "Козака-2".

Як повідомляв "Знай.uа", ЗСУ помстилися окупантам за смерті українців, Путін не допоможе.