У випадку, якщо б Російська Федерація планувала б включити до свого складу захоплені райони Луганської і Донецької областей, то вона б це зробила давно. А поки, Кремль використовує "ДНР" і "ЛНР" як джерело дестабілізації ситуації в Україні.

З такою заявою виступила український соціолог, директор Фонду Демократичні ініціативи Ірина Бекешкіна.

бойовики "ДНР"
бойовики "ДНР"

"Але головна мета Росії — це включити ці території до складу України, причому таким чином, що керувати ними буде Росія, а утримувати вже Україна. Такий собі троянський кінь, або ракова пухлина, яку намагаються підсадити в організм Україні. Природно, Україна проти. Поки "ДНР" і "ЛНР" використовуються як джерело дестабілізації ситуації в Україні. І включати ці території до складу Росії і довічно їх утримувати Росії абсолютно не потрібно", - підкреслила вона.

путін
путін

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 30 березня російські окупанти не менше 6 разів обстріляли позиції українських воїнів. Тричі бойовики використовували заборонену зброю калібру 120 і 82 мм. Інформацію про це передає прес-центр ОНС в Facebook. Зазначається, у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" українські захисники були обстріляні три рази.

Варто нагадати, що голова правління громадської організації "Центр громадянських свобод" Олександра Матвійчук розповіла, чому правоохоронна реформа, проведена в 2014-2015 роках, так і не запрацювала.

Нагадаємо, "Бояться з амбразури вилізти": ЗСУ помстилися окупантам за смерті українців, Путін не допоможе.

Як повідомляв Знай.uа "VIP-мужеложа": старі дружки Путіна зайнялися цим просто на трибуні стадіону.

Знай.uа писав, ЗСУ увійшли до Горлівки і закріпилися на позиціях, - ЗМІ.