Патрульний поліцейський в Ужгороді героїчно врятував потопаючого чоловіка: постраждалий майже не дихав. Ще хвилина - і його б спіткала болісна і неминуча смерть, проте повз проходив відважний коп. Про це пише Zakarpatost з посиланням на соціальну мережу користувача Юрія Марценишина.

Тимур Курчак, інспектор роти тактико-оперативного реагування, йшов по своїх справах по транспортному мосту. Він не був при виконанні обов'язків - був вихідний. Поліцейський помітив, що по річці пливе тіло людини, ймовірно без ознак життя. Інцидент стався у четвер, 4 квітня, близько 18:00 біля транспортного мосту на вулиці Анкудінова в Ужгороді.

Тимур Курчак

Тимур зорієнтувався миттєво. Він сказав перехожому, який також став свідком страшної сцени, негайно викликати швидку і поліцію, а сам кинувся у воду і витягнув постраждалого на берег. На превелике полегшення правоохоронця, чоловік був живий, дихав. Поліцейський зрозумів, що чоловікові потрібно надати негайну допомогу, адже кожна секунда на рахунку. Коп загорнув потерпілого у термоковдру, привезену колегами, зробив штучне дихання, поклав у стабільне бічне положення. Це допомогло чоловікові дожити до приїзду медиків, які госпіталізували його у лікарню.

"Ще одне врятоване життя. Ми пишаємося тобою, колего" - пишуть ужгородські поліцейські.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, він плакав від болю, але тримався до останнього - нещасного кошеня викинули з восьмого поверху як сміття, але далі сталася дивна історія спасіння. Це повертає віру в доброту і людяність.

Також нагадаємо, украинец, який став засновником трансплантології. Цей чоловік врятував мільйони життів у світі.

Знай.ua також писав, що в Німеччині закрили останню хутрову фабрику - все заради порятунку тварин.