У четвер, 4 квітня, в порівнянні з середою, 3 квітня, середня роздрібна ціна на пальне А-95 підвищилася на 0,04% до 28,56 грн/л, а ціни на дизельне паливо збереглися на 28,11 грн/л.

Про це стало ясно завдяки моніторингу цін.

Бензин на заправці

Передає Хвиля.

Середня ціна на паливо А-92 підвищилися на 0,04%, або на 1 копійку до 27,43 грн/л.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водій на заправці

Середня роздрібна ціни на бензин А-95 підвищилися на 0,04%, або на 1 копійку до 28,56 грн/л.

Середня роздрібна ціна на дизельне паливо збереглися на 28,11 грн/л.

Варто нагадати, що Провал реформ і пауза в роботі з кредиторами не дозволить утримати гривню до того часу, як Україна погасить свій держборг.

Про це заявив аналітик інвестиційної компанії Альпарі Максим Пархоменко, - Главред.

До кінця поточного року, за словами аналітиків, курс може опинитися в коридорі 30,5-31,5 гривні/долар.

"Тут я в тому числі закладаю досить високу ймовірність турбулентності на глобальних ринках", - додає він. Що стосується 2020 року, то за нього прогнозувати валютний курс поки досить складно, так як потрібно більше вступних за підсумками 2019 року", - зазначив експерт.

Фахівець відділу продажів боргових цінних паперів інвестиційної компанії Dragon Capital Сергій Фурса вважає, що, якщо Україна вийде з програми фінансування МВФ, тоді курс може бути і 35 гривень і 40 гривень.

А якщо цей процес збігається зі світовою кризою, тоді взагалі долар може підскочити і до 50, і до 60 грн/дол.

Крім того, видання зазначає, що не варто скидати з рахунків і ймовірність світової фінансової кризи, який згідно з прогнозами світових аналітиків може вибухнути в кінці нинішнього або на початку наступного року.

Нагадаємо, Вчені знайшли спосіб перетворювати морську воду в водневе паливо

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кабмін зачистить одержувачів субсидій

Також "Знай.ua" писав про те, що Україна потрапила в ганебний рейтинг країн