У п'ятницю, 5 квітня, Петро Порошенко приїхав на здачу аналізів на алкоголь і наркотики. За умовами президента, весь процес буде проходити в медичному пункті стадіону "Олімпійський".

"Президент України Петро Порошенко 5 квітня чекав кандидата в президенти Володимира Зеленського в медпункті стадіону "Олімпійський" у Києві для здачі аналізів. Зеленський у свою чергу Порошенка запросив в "незалежній лабораторії", а саме, в приватний медичний центр на вулиці Солом'янській, 11а в Києві.", - анонсував Радіо Свобода.

Відомо, що сам Володимир Зеленський вже здав відповідні аналізи. Крім того, журналісти помітили безліч охорони по периметру, а на дорозі жовті дорожні конуси, що може свідчити про те, що Петро Порошенко все-таки приїде на здачу аналізів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Петро Порошенко приїхав для здачі аналізів на початку 10-го і підписав відповідні документи. Він погодився тільки на здачу крові для виявлення в ній алкоголю та наркотичних речовин, і для цього у нього візьмуть кров та волосся на аналіз.

Перед процедурою він зазначив, що це може стати новою традицією. Під час здачі крові з вени другою рукою він міцно тримався за стілець. Після аналізу він зазначив, що у лікаря дуже легка рука.

"Це не шоу, це не вистава. Дебати допоможуть визначити майбутнє держави на найближчі роки, а може і на десятиліття", - зазначив Порошенко після здачі аналізів.

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю вранці, 5 квітня, кандидат в президенти Володимир Зеленський буквально "обеззброїв" свого опонента Петра Порошенка - він здав аналізи на наркотики і алкоголь.

Варто нагадати, що це була одна з умов слуги народу до чинного президента, яку той поки так і не виконав.

Журналіст Знай. uа побував у клініці, де проходив обстеження Зеленський.

У коментарі журналістам слуга народу зазначив, що зі свого боку виконав усі умови і порадив стежити за офіційними заявами його штабу.

Нагадаємо, як Зеленський здавав аналізи. Слуга народу виконав обіцянку.

Як повідомляв Знай. ua, жорстке поводження Порошенко Зеленського вивело українців з себе, гаранту тонко натякнули.

Знай. ua писав, що відомі телеведучі погодилися провести дебати і назвали свої умови.