У Великодню ніч у Києві громадський транспорт буде працювати довше, а вранці 28 квітня вийде на маршрути раніше.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Згідно з розпорядженням КМДА, Київський метрополітен у ніч з 27 квітня на 28 квітня продовжить роботу на годину, а також на одну годину раніше почне роботу 28 квітня.

Крім того, наземний пасажирський транспорт загального користування, маршрути якого проходять біля станцій метрополітену, в ніч з 27 квітня на 28 квітня курсуватиме на годину довше. Перевезення пасажирів будуть організовані наявними маршрутами після проходження останніх поїздів метро.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Наземний пасажирський транспорт також почне роботу на годину раніше на маршрутах, які проходять біля станцій метрополітену.

Наголошується, що з 05:00 до 10:00 28 квітня буде збільшено кількість одиниць міського пасажирського транспорту загального користування, який проходить біля місць проведення богослужінь, у відповідності з наявними пасажиропотоком.

Також буде забезпечено чергування відповідних осіб на лініях міського пасажирського транспорту загального користування.

Раніше повідомлялося, що Великдень - одне з найважливіших свят в житті християнина, свято Воскресіння Ісуса Христа - події-центру біблійної історії.

На яку дату припадає Великдень в 2019 році і скільки в Україні буде вихідних?

В 2019-му Пасха (це перехідний свято, тому відзначається щороку в різний дату) припадає на 28 квітня.

Велике свято завершує Великий піст: він в 2019 триватиме з 11 березня по 27 квітня.

Також від святкування Великодня залежить, якого числа святкується Трійця (в цьому році 16 червня), Вознесіння Господнє (в 2019 році припадає на 6 червня), Вербну неділю (21 квітня).

Нагадаємо, що щороку 17 березня в світі відзначається день покровителя всіх ірландців, святого Патріка.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ванга, Нострадамус, Глоба і мольфари спрогнозували майбутнє для України на 2019 рік.

Знай.uа писав, що категорично заборонено робити до Великодня у Великий піст.