Ticket Avoidance Mode для Model S рятує власників електрокарів і не дозволить офіцерові виписати штраф за парковку в недозволеному місці. Цікаво, що спойлер Tesla Ticket Avoidance Mode для Model S – це лише першоквітневий жарт від виробника електрокарів.

“Спіймай мене, якщо зможеш”, – Tesla Model S ніби знущається над поліцейським, який спробував виписати штраф власнику припаркованого електрокара у неправильному місці.

Спершу автомобіль захищається автоматичним включенням склоочисників. У особливо складних ситуаціях Tesla може навіть самостійно тікати від копа. Автомобіль намотує круги по району, поки правоохоронці не зникнуть з радарів. Після цього автівка повертається на те ж місце (заборонене для паркування), де її залишив власник. Одночасно з активацією Tesla Ticket Avoidance Mode власник машини отримає СМС-сповіщення про те, що відбувається з авто. Здавалось би, таке можливо лише в кіно, а ні, виробники Tesla дозволили деяким власникам відчути унікальність своєї автівки.

Зрештою, у компанії зазначили, що не хочуть засмучувати любителів електромобілів, але навіть власникам Tesla як і раніше, доведеться дотримуватися правил дорожнього руху. А Ticket Avoidance Mode ніколи не з'явиться в реальних автомобілях будь-якої марки, бо це був лише першоквітневий жарт від "Тесла".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, Tesla втрачає прибуток: Маск зізнався про серйозні проблеми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Разом з тим, вартість за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії.