Ні для кого не секрет, що Росія – це синонім розрухи, про що свідчить нинішній стан справ в окупованих Донбасі і Криму. Деякі з жителів міст і селищ вже давно забули, коли останній раз їли досхочу, і перебиваються дешевими продуктами, які можуть собі дозволити на ті копійки, які їм кидають бойовики.

Мешканці окупованого Криму поділилися в мережі фотографією купленого в магазині сирка, який на ділі виявився дещо не таким, яким був зображений на обгортці. Користувач RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував фото нестандартного сирка, придбаного в Керчі.

На фотографії добре видно, як обгортку сирка "зі згущеним вареним молоком", так і його реальний вигляд. На відміну від зображення на обкладинці, всередині десерту начинки практично немає. Користувач підписав публікацію: "І навіть це, якщо дуже пощастить. ГОСТ РФ". У коментарі один з користувачів сміється: "Начинка смачна, напевно".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напіврозвалений путінський міст через Керченську протоку нерідко стає предметом жартів в мережі і нещодавно з нього посміялися ще раз. На цей раз з причини того, що окупанти вводять обмеження на пересування транспорту, в основному великовантажних автомобілів. Вантажоперевізники вже починають панікувати з цього приводу. Зокрема, з 1 травня буде введено заборону на пересування для вантажних, комерційних автомобілів загальною масою понад 12 тонн.

Як повідомляв портал "Знай.uа": голова штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського озвучив його позицію з Криму і Донбасу: "Володимир має чітку позицію по Криму і Донбасу. Подивіться, який шум відбувається в Москві, що коментує Пісків з приводу позиції Володимира Зеленського… Володимир Зеленський не торгує територіями… Володимир хоче відновити переговори в Мінському форматі, але на більш якісному рівні з залученням міжнародних партнерів, таких як США і Великобританія".

Також "Знай.uа" писав, що кримська "влада" попросила свого кремлівського начальника позбавити їх від податкового експерименту з курортним збором, про що заявив глава окупантів Аксьонов: "В цьому році в Криму не буде курортного збору. Я за своїм підписом направив в уряд Російської Федерації лист з проханням виключити Крим з даного експерименту".