Відома волонтерка Олена Розвадовська, яка допомагає мешканцям Донбасу, потрапила під обстріл бойовиків "ЛНР" просто в центрі селища Золоте-4.

Про це вона написала на власній сторінці у Facebook, де також оприлюднила фото наслідків атаки терористів.

За словами волонтера вона та пасажири авто на якому вони їхали лише дивом залишились живими після масованох атаки з боку бойовиків "ЛНР", адже артилерійський снаряд розірвався поруч з автомобілем.

наслідки обстрілів

"Сьогодні таки мій другий день народження:). Снаряд розірвався поруч з моєю машиною, тому що я пам’ятаю тільки сильний бабах!!!! Скло, яке розлітається, неймовірно пронизливий писк у вухах, а потім одразу – "газуй, газуй, газуй!!!!!!!" від пасажира збоку. Нас таки Бог зберіг, один з осколків пробив дірочку просто біля бензобаку, другий – біля мотору… Ще один застряг у лобовому склі прямо навпроти пасажирського сидіння", – написала Олена, додавши, що сама вона не постраждала.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вона також розповіла, що поїхала до однієї зі своїх підопічних у селище Золоте-4, коли потрапила під обстріл попри офіційну дію перемир'я. Також волонтерка розповіла, що повідомила про подію до місцевої поліції, проте представники ОБСЕ не захотіли її навіть слухати.

"В поліцію заявила, а от з ОБСЄ OSCE SMM – Special Monitoring Mission to Ukraine не склалося. Приїхала в Северодонецьк, в їхній офіс, спеціально повідомити про обстріл цивільних і мене з порога відправили додому: приходьте в понеділок, мовляв, зараз нікого в офісі. Ну так, субота, 5 вечора, я розумію, але ж стріляють не тільки в робочі години.. думала, їм буде цікаво", – написала Розвадовська.

Нагадаємо, представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Як повідомляв "Знай.ua", з Донбасу прийшли сумні і жахливі новини. З'явилася інформація, що в окупованому Первомайську Луганської області стався потужний вибух. Ймовірно, у путінських головорізів вибухнув боєкомплект. Інцидент стався у ніч з 6 на 7 квітня.

Також "Знай.ua" писав, що 6 квітня, приблизно в три години ночі, біля позицій одного з підрозділів Об'єднаних сил, був затриманий військовий 100-ї окремої мотострілкової бригади російсько-окупаційних військ.

Зеленський вже виграв вибори президента і увійде в світову історію політтехнологій - Антонюк