В акваторії Чорного моря біля берегів анексованого Криму стався землетрус.

Про це інформує "Крим. Реалії".

Підземні поштовхи відчули жителі Судака та інших прибережних районів в окупованому півосторові.

Як повідомили представники Єдиної геофізичної служби РАН, підземні поштовхи зафіксували на глибині 10 км. Подія сталась в суботу, 6 квітня, вранці, близько 8 години.

Землетрус стався біля східного узбережжя Кримського півострова. Магнітуда склала 3,8 балів за шкалою Ріхтера.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Директор Інституту сейсмології і геодинаміки КФУ ім. Вернадського Юрій Вольфман підтвердив російським ЗМІ, що біля півострова стався землетрус.

землетрус

"Невеликий землетрус зафіксовано на південному сході Криму, в районі Судака, на кордоні глибоководної западини Чорного моря. Населенням воно не відчувалося", - сказав він

Крим, Судак

За його словами, в рік фахівці в Криму фіксують 150-160 подібних землетрусів.

Дивіться: Найбільш руйнівні землетруси на планеті

Нагадаємо, в Італії прокинувся вулкан Етна, який розташований на острові Сицилії. Через хмари попелу аеропорт Катанья-Фонтанаросса скасував частину рейсів.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі з'явилося моторошне відео, як на ярмаркову площу під час місцевих гулянь раптово налетів торнадо, який підняв високо в повітря надувний батут, де грали маленькі діти. Через пару хвилин атракціон звалився на землю.

Також Знай.ua писав про те, що вчені розповіли про "кінець світу" за півгодини. Удар стався далеко від цього місця. Але він був настільки сильним, що погубив живих істот, які перебували в 9 тисячах кілометрів від епіцентру події.

Дивіться: Чому військові не підтримали кандидатура Порошенка на виборах 2019