Нещодавно в Інтернеті з'явилося моторошне відео, зняте в одній із провінцій Китая. Так, на ярмаркову площу під час місцевих гулянь раптово налетів торнадо, який підняв високо в повітря надувний батут, де грали маленькі діти. Через пару хвилин атракціон звалився на землю.

Відео з місця трагедії було опубліковано на відеохостингу YouTube.

Як повідомляють метеорологи, пиловий вихор був 10 метрів у діаметрі. Торнадо вирував всього кілька хвилин, однак цього вистачило, щоб забрати життя малюків.

В результаті надзвичайної події двоє загинули на місці від отриманих травм. Ще 16 дітей, а також двоє дорослих отримали легкі поранення. На даний момент одна дитина знаходиться в критичному стані в реанімації.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наголошується, що схожий випадок стався в тій же провінції восени минулого року. Сильний вітер, викликаний тайфуном, перекинув надувний замок із дітьми. Тоді постраждало троє людей.

Раніше ми писали про те, що в Італії прокинувся вулкан Етна, який розташований на острові Сицилії. Через хмари попелу аеропорт Катанья-Фонтанаросса скасував частину рейсів.

"Два сектори повітряного простору аеропорту Катанні закрито. Обмеження - до 4 вильотів щогодини: можливі затримки і незручності навіть на вильотах. З приводу будь-якої інформації щодо окремих рейсів зверніться до авіакомпанії", - йдеться в повідомленні аеропорту.

Нагадаємо, що Земля вже зараз б'ється в конвульсіях від стихійних лих, економічного хаосу і нестабільної погоди. Частота і кількість вивержень вулканів, цунамі, землетрусів та інших катаклізмів будуть тільки збільшуватися в найближчі тридцять років.

Як повідомляв портал Знай.uа, у китайській провінції Сичуань стався землетрус силою 4,9 балів. Фахівці зафіксували, що глибина залягання стихії 30 км, а сам епіцентр знаходився в 26 км від міста Цзигун.

Також портал Знай.uа писав, що американські екологи зі Стенфордського Університету підрахували економічні втрати через зміни клімату у розташованому біля Чесапікської затоки місті Аннаполісі, штат Меріленд.