У американському штаті Вісконсин жорстоко вбили 23-річну українку Тетяну Гужву. У скоєнні цього важкого злочину підозрюють чоловіка загиблої, який раніше уже притягувався до відповідальності за домашнє насильство.

Чоловіку вбитої Тетяни Гужви в січні пред'явили звинувачення в домашньому насильстві за 11 пунктами. Жертвою обвинувачення була 23-річна українка, яку жорстоко вбили в американському штаті Вісконсін. Правоохоронці підозрюють у вбивстві чоловіка.

Тетяну знайшли мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у місті Вісконсін-Делс, де вона проживала з чоловіком і маленькою донькою, у четвер ввечері, 4 квітня. Поліція вже заарештувала чоловіка Тетяни за підозрою у вбивстві.

Тетяна Гужва

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За інформацією поліції Вісконсін-Делс, Тетяну Гужву знайшли мертвою у будинку на бульварі Вашингтон у четвер, 4 квітня, увечері. 31-річного чоловіка Фуада Пашаєва заарештували, як підозрюваного у справі.

Наразі розпочали збір коштів на організацію прибуття батьків Тетяни до США, котрі заберуть під свою опіку дитину.

Пашаєв

Ще взимку п’яний Пашаєв тричі вдарив її в спину, про це розповідала сама Тетяна. Першого січня він кинув у неї сковорідку, бо кричала дитина. У заяві від 2 січня також йдеться, що Пашаєв закривав Гужву у ванній кімнаті і лив воду їй в обличчя.

3 січня, коли Тетяна написала заяву на свого чоловіка, він сказав їй: "Якщо ти напишеш повідомлення ще комусь, я вб'ю тебе". Потім він зламав телефон, шпурнувши його на дерев'яну підлогу. Тому жінка звернулася в поліцію для власної безпеки і безпеки дитини. 4 січня Пашаєва звільнили під заставу в 10 тисяч доларів. Йому було заборонено наближатися до Тетяни і їх однорічної дитини. Його також зобов'язали дотримуватися абсолютної тверезості.

Нагадаємо, чиновник зі "справи Гандзюк" пояснив раптову відставку: все заради рейтингів Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", українці на поточному тижні побачать фільм-розслідування "Гандзюк: системне вбивство". Відомо, що картину покажуть відразу на кількох телеканалах.

Також "Знай.ua" писав, що покійна херсонська активістка Катерина Гандзюк сама підказала слідству, де шукати організаторів її убивства.