Співробітник Прокуратури Київської області Юрій Дорошенко опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook неоднозначний допис.

Так, Дорошенко натякнув свою неприязнь до кандидата у президенти та керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Відомо, що головним кольором передвиборчої кампанії шоумена є саме зелений.

"Усім любителям зеленого кольору: російська чума починалася саме з зелених чоловічків", - йдеться в дописі співробітника прокуратури.

У свою чергу один з протоієреїв УПЦ КП, начальник Володимирського собору Петро Зинич написав у коментарях, що виборці Володимира Зеленського "горітимуть у пеклі".

"Всі, хто проголосують за Зеленського — будуть горіти в пеклі", - йдеться у коментарі протоієрея.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що не має жодних планів щодо Томосу, які могли б нашкодити автокефалії. Водночас у штабі шоумена заявили про підтримку Православної церкви України та історичність події надання Томосу. Однак очільник ПЦУ Епіфаній зазначив, що нічого не чув про підтримку церкви з вуст самого Зеленського.

Митрополит Київський і всієї України зазначив, що оцінювати варто не обіцянки, а реальні справи, "які були зроблені свого часу і будуть робитися в майбутньому".

митрополит Епіфаній
митрополит Епіфаній

"Тому я б не хотів, щоб на цьому питанні в майбутньому спекулювали. Але реально оцінювали людей за їхніми вчинками: хто і що зробив реально, а не обіцяє в майбутньому щось зробити", – повідомив Епіфаній він.

Нагадаємо, що блогер та журналіст Денис Казанський вказав на прорахунки чинного глави держави та кандидата у президенти Петра Порошенка, порівнявши його політтехнологію зі стратегією Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Зеленський відкрито заявив, з ким домовлятиметься: "вам просто запудрили мозок".

Також "Знай.ua" писав про те, що Володимир Зеленський пояснив, як закінчити війну на Донбасі.