Враженнями від цієї зустрічі з дипломатами в ексклюзивному інтерв'ю поділився кандидат у Президенти Володимир Зеленський. Він також відповів на запитання, як закінчити війну на Донбасі, і що чекає бізнес в Україні?

Володимир Зеленський

"Війна з Росією. Тому потрібно говорити з Росією, однозначно говорити, повинні бути переговори і дипломатичний формат розмови з Росією в присутності представників західних", - зауважив Зеленський.

Також він додав, що обговорювали питання про те, що повинна бути розпочата інформаційна війна.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Війна, в якій ми повинні бути переможцями. Треба достукатися до кожної людини, яка живе на Сході, на тимчасово окупованих підробляються і пояснити людям, що ми всі українці", - сказав кандидат у президенти.

Володимир Зеленський

"Не просто простягати їм руку, не просто обіцяти, а відновити відносини, почати платити пенсії людям, вони такі ж українці. Говорити їм: хлопці, вам просто запудрили мозок, скоро ми всі домовимося, війна закінчиться і ви повернетеся до складу України - всі окуповані території", - додав Зеленський.

На питання про те, чи готовий Зеленський до переговорів з Путіним, він чітко відповів: так.

"Людьми і територіями ми не будемо жертвувати ніколи. Цілісність України повинна бути константою, це в серці кожної нормальної людини", - резюмував він.

Нагадаємо, "Порошенко завів Україну в зад**цу і 15% населення там розташувалося": українців розлютило звернення гаранта. Жителі України в жорсткій формі відреагували на звернення Порошенко, шансу більше немає.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що "зміни не настануть ніколи": юрист довів, що на Банковій - Бермудський трикутник.

Також портал Знай.ua повідомляв, що психолог назвав головний козир Зеленського на дебатах.