Кандидат у президенти України Володимир Зеленський не має ніяких планів щодо томосу про автокефалію, які могли б негативно позначитися на церковному житті країни.

Про це розповіла на прес-конференції радник Зеленського з правових питань Ірина Венедиктівна.

Гуморист Володимир Зеленський (Квартал 95)
Гуморист Володимир Зеленський (Квартал 95)

За словами представниці передвиборного штабу, політик зробить все можливе для захисту "досягнення" Києва.

"Для нашої державності та ідентичності отримання томосу — найважливіше. Тому це святі речі, на які, звичайно ж, ніхто зазіхати не буде, а буде підтримувати всіма способами". Ірина Венедиктівна

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Томос в Україні
Томос в Україні

Також вона зазначила, що в разі перемоги Зеленський має намір зберегти проєвропейський курс країни.

Томос в Україні
Томос в Україні

Нагадаємо, що український телеведучий, політичний діяч Андрій Пальчевський розповів, за допомогою чого кандидат у президенти Володимир Зеленський зможе перемогти опонента Петра Порошенка на майбутніх дебатах .

"Я впевнений, що дебати відбудуться. Я впевнений, що це буде дуже важке випробування для обох сторін. Але немає нічого гіршого, ніж мати талановитого артиста, менеджера за свого опонента. Він знає, що таке політика. Зараз він буде нападати, за нього буде більшість. Це людина, від якого хоч і не очікують перемоги в політичних балачках, але, повірте мені, він, хоч і не Цицерон, але великий оратор", - розповів Пальчевський.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа", відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.