Синоптики засмутили українців прогнозом погоди. Так, в країні у найближчі дні в більшості областей збільшиться хмарність, пройдуть дощі. На Заході обіцяють серйозне похолодання, яке прийде разом із циклоном з Центральної Європи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Укргідрометцентру.

Дощі
Дощі

За інформацією синоптиків, 10 квітня в Україні, крім східних областей та Приазов'я, очікуються невеликі дощі, вдень у центральних та південних областях помірні дощі, місцями з грозами. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-10°, вдень 14-19°, у центральних та східних областях місцями 20-23°; в більшості західних областей вночі 2-7° тепла, вдень 8-13°.

Похолодання та дощ
Похолодання та дощ

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В Києві 10 квітня місцями невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10° тепла, вдень 15-17°. Повідомляється, що 11 квітня також прогнозуються невеликі дощі, у центральних та східних областях помірні дощі, місцями з грозами. Вітер північний, північно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі 4-9°, у західних областях 1-6° тепла; вдень 14-19°, у західних та північних областях 9-14°. У Карпатах невеликий дощ з мокрим снігом. Температура вночі 0-3° морозу, вдень 0-5° тепла. А ось в українській столиці 11 квітня очікується невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8° тепла, вдень 12-14°.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 квітня 2019 року в Україні відзначається католицький Великдень. У зв'язку з святкуванням Великодня за Григоріанським календарем для українців, незалежно від конфесійної приналежності, 22 квітня буде вихідним днем. Відповідне розпорядження підписав Геннадій Москаль, передає прес-служба Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, погода на Великдень: українцям не варто сподіватися на божественне благословення.

Як повідомляв Знай.uа погода на тиждень: стихія підготувала українцям мокрий подарунок.

Також Знай.uа писав, вихідні на травневі свята: коли відпрацювати додатковий відпочинок.