У найближчі дні в Україні збережеться прохолодна і дощова погода, потепління очікується з 18 квітня.

Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко в своєму блозі.

За її словами, 11-12 квітня найхолодніше буде на заході і півночі України - удень +8...+13 градусів, а на сході, півдні і в більшості центральних областей буде тепло - до +16...+22 градусів. І саме в цих регіонах можливі грози.

На вихідних, 13-14 квітня, похолодає майже по всій Україні. В більшості регіонів україни очікується суха погода.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На початку наступного тижня, 15-16 квітня, вночі в західних областях України та на півночі місцями можливі заморозки. В цілому переважатиме прохолодна погода з температурою повітря в межах +10...+14 градусів.

У середу, 17 квітня, дощі очікуються на півдні, а 18 квітня в Україну прийдуть сонце і потепління.

Погода у Києві до кінця поточного тижня буде прохолодною, в нічні години передбачається +3...+6 градусів, у денні +9...+12 градусів. Періодичні дощі ймовірні 11-12 квітня.

На наступному тижні в столиці буде переважати суха сонячна погода з поступовим підвищенням температури повітря до +12...+15 градусів.

Нагадаємо, цьому році глобальне потепління принесе в Україну раннє похолодання, а це значить, що літо буде на місяць коротшим. Такий прогноз оприлюднили кліматологи. Судячи з усього, осінь прийде в Україну вже в серпні – з дощами та похолоданням. Отже, пропонують українцям завчасно планувати відпустки. Відпочивати в цьому році краще в червні і липні і брати в валізи парасолі. Бо погода буде примхливою як ніколи.

І хоча термометри показують всього +9, в Одесі вже активно розпочали підготовку до початку пляжного сезону. Басейни вичищають і вже виносять роздягальні на пляж. Власники готелів очікують наплив туристів. Мовляв, набережна Ланжерона залишатиметься порожньою ще тиждень - максимум дві.

Нагадаємо, українцям розповіли, чого не варто нести в церкву і святити на Великдень.

Як повідомляв "Знай.uа", на Пасху українці відпочиватимуть майже тиждень.

Також Знай.uа писав про те, що Уляна Супрун дала декілька порад українцям, які дотримуються посту перед Великоднем.